Verberg kaart
legenda & filters

Bereikbaarheid TU Delft

De TU Delft Campus is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Van de centraal gelegen parkeervoorzieningen en bushaltes bereik je lopend de plaats van bestemming. Voor de wayfinding op de campus worden de gebouwnummers gebruikt. Om jouw bestemming het makkelijkst te kunnen vinden onthoud je naast het adres, ook het gebouwnummer waar je moet zijn.

Fiets
Op de campus van de TU Delft is een uitgebreid netwerk van fietspaden aangelegd en zijn er meerdere grote fietsenstallingen aanwezig. Ook staan er verspreid over de campus fietsreparatiepalen om kleine reparaties zelfstandig te kunnen uitvoeren.

Openbaar vervoer
De TU Campus is bereikbaar vanaf het Station Delft met verschillende buslijnen. Er zijn meerdere bushaltes verspreid over de gehele campus. Zoek naar een gebouw voor de specifieke informatie over bushaltes en buslijnen of raadpleeg de reiswijzer.

Auto
De TU Campus is bereikbaar met de auto via de A13 — afrit 10 Delft Zuid/TU-wijk

Parkeren op de campus is gratis. Houd wel rekening met de hoge parkeerdruk op de campus. Hierdoor is het snel vinden van een parkeerplek niet vanzelfsprekend. Het advies is om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer naar de campus te komen.

Op de campusring staan de grote parkeerterreinen op de campus duidelijk aangegeven. Per gebouw zijn meerdere centrale parkeervoorzieningen beschikbaar maar parkeren voor de deur is voor de meeste gebouwen niet mogelijk. Vanaf je parkeerplek kun je lopend naar jouw bestemming.

Je vindt 6 grotere parkeerfaciliteiten op de campus:
Aula / Library (Van der Waalsweg)
Faculteit 3ME (Leeghwaterstraat)
Faculteit EWI (Feldmannweg)
P Sports (Van den Broekweg)
Faculteit L&R (Anthony Fokkerweg)
Parkeergebouw TNW Zuid (Van der Maasweg)

Zoek naar het gebouw van jouw bestemming voor specifieke parkeerinformatie voor dit gebouw.

Let op!
Parkeren is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde parkeerplekken. Er wordt op de TU Delft Campus actief gehandhaafd door de Gemeente Delft. Parkeer daarom altijd in een parkeervak.

Parkeerregulering op vier locaties

Op werkdagen van 7.00 tot 15.00 uur: parkeren op P Aula, P Bouwkunde, P Rotterdamseweg en P Sports alleen voor personen met een bestemming op de campus. Toon je campuskaart of meld je bij de steward. Buiten deze tijden kan er op deze locaties vrij worden geparkeerd.

Rookvrij

De TU Delft werkt mee aan de landelijke ambitie van een ‘rookvrije generatie’ en is per 1 augustus 2020 rookvrij. Klik hier voor meer informatie en een kaart van de rookvrije zone.