Verberg kaart
legenda & filters

Horeca op de campus

Op de campus vind je op allerlei locaties eten en drinken voor ieders budget. Een espresso met een lekkere muffin, een verse warme (internationale) maaltijd, een salade of een knapperig broodje? Je kunt altijd ergens terecht voor ontbijt, koffie, lunch, borrel of avondeten.

Via de legenda (rechts) kun je aanklikken waar je behoefte aan hebt en zo de locaties vinden waar je terecht kunt. De adresgegevens en openingstijden vind je daar natuurlijk ook.

Op sommige Freezones staan food trucks, gedurende het jaar wisselt het aanbod. Bij de food trucks vind je via de weeknummers (bovenaan de pagina) welke food trucks die week op de campus staan.

Up to date met Facebook en Instagram
Speciale acties of aanbiedingen van alle horeca op de TU Delft zijn te vinden op Facebook en op Instagram. Volg deze pagina’s om altijd op de hoogte te zijn van de extra’s of iets nieuws.

Retail
Onder ‘Retail’ vind je de diverse winkels (waaronder supermarkt, bookstore, kapper enz) en de horeca die niet via de TU Delft is gecontracteerd maar waar je natuurlijk wel terecht kunt.

Vragen of suggesties?
Heb je een opmerking, vraag of suggestie over het TU Delft horeca aanbod? Dan kun je CIRFOOD, de hoofdaanbieder van de horeca op onze campus, benaderen via cirfood.nl/contact. Voor algemene vragen over de horeca kun je ook een mail sturen aan procesteam-horeca@tudelft.nl

Wil je meer weten over hoe de TU Delft de horeca op haar campus ziet? Klik dan hier voor een filmpje en een uitleg.